Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. 

Je hebt het recht je (niet gepersonaliseerde) bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het herroepingsformulier gebruiken of contact met ons opnemen via info@hippehandmadethings.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het pakket kun je versturen naar onderstaand adres. 

Hippe Handmade Things
Christoffel Wuststraat 28
5246GW Rosmalen

Gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geannuleerd worden. Ben je echter niet tevreden of is er iets mis met je bestelling? Neem dan even contact op via info@hippehandmadethings.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!