Opbouw sticker

De sticker die we je toesturen bestaat uit 3 lagen:

Nummer 1: Dit is de drager. Dit is het eerste gedeelte dat je gaat verwijderen.

Nummer 2: Dit is de sticker zelf, het gedeelte dat straks, na het plakken achter blijft zitten.

Nummer 3: Dit is de bovenste laag, de applicatiefolie. Dit is het gedeelte dat je na het plakken als laatste gaat verwijderen.

plakinstructie-1
De sticker zelf hecht alleen op gladde en vetvrije ondergronden, zoals: glas, steen, deur, bekers, bellenblaas etc.

Deel je creaties op de social media van Hippe Handmade Things, we vinden het leuk om de mooie versieringen te zien.

Het plakken van een grote sticker.

plakinstructie-3

Nummer 1: Plaats de sticker op gewenste plek, waar je de sticker wilt hebben, maak de sticker tijdelijk vast met schilders tape.

Nummer 2: Plak ook over ongeveer de helft van de sticker een lange strook tape, dit dient straks als scharnier.

Nummer 3: Verwijder de kleine stukjes schilders tape en til de sticker iets naar voren en verwijder langzaam de drager. Dit tot aan het scharnier van schilders tape.

Nummer 4: Knip of snij het rug papier van de sticker en let er goed op dat de sticker nog niet de ondergrond mag aanraken. Gebruik een creditcard, een niet pluizige doek of een spatel om de sticker tegen de ondergrond te wrijven. Wrijf vanaf  het scharnier van schilders tape.  Verwijder nu het scharnier van schilders tape.  Plak de andere helft van de sticker net zo als je met de eerste helft hebt gedaan.

Nummer 5: Nadat het gehele rug papier is verwijderd en de sticker op zijn plek zit, wrijf je nogmaals stevig over de sticker heen, van binnen naar buiten, dit om de kleefkracht te vergroten. Verwijder nu langzaam de applicatiefolie van de sticker. Doe dit onder een hoek van 180 graden.

Nummer 6: Nu kun je van je nieuwe sticker gaan genieten.

Het plakken van een kleine sticker.

Nummer 1: Plaats de sticker op gewenste plek, waar je de sticker wilt hebben, maak de sticker tijdelijk vast met schilders tape.

Nummer 2: Hangt de sticker goed, plak dan een strook schilders tape aan de bovenzijde van de sticker en verwijder de kleine stukjes schilders tape.

Nummer 3: Til de sticker iets naar voren en verwijder langzaam de drager, voor de helft en laat de sticker hangen aan de schilders tape

Nummer 4: Gebruik een pasje, een niet pluizige doek of een spatel om de sticker op een ondergrond te wrijven.

Nummer 5: Nadat het gehele rug papier( drager ) is verwijderd en de sticker op zijn plek zit, wrijf je nogmaals stevig over de sticker heen, van binnen naar buiten, dit om de kleefkracht te vergroten. Verwijder nu langzaam de applicatiefolie van de sticker. Doe dit onder een hoek van 180 graden.

Nummer 6: Nu kun je van je nieuwe sticker gaan genieten.

 

Strijk instructie voor strijkapplicatie

* Was nieuwe kleding  van te voren zonder wasverzachter.

* Verwarm de strijkbout tot 160* (dit is bij de meeste strijkijzers tussen wol en katoen stand)
Let op de Stoom uitschakelen.

* Strijk de ondergrond waar de applicatie op moet komen eerst mooi vlak.

* Plaats de applicatie op shirt of item ( met de folie naar boven )

* Haal 1 keer het strijkijzer over de applicatie om te zien of de folie niet verschrompeld en dus het          strijkijzer te hoog staat.

* Plaats de strijkbout u op  de applicatie en druk  ( met je lichaamsgewicht) de applicatie in 10 tot 15 seconden vast, belangrijk is om echt dmv druk de applicatie vast te persen ( niet gaan heen en weer strijken).

* laat het geheel  afkoelen.!

* Verwijder nu voorzichtig de folie laag, Houd met de nagel de applicatie tegen bij het verwijderen van de transparante folie.

* Na het verwijderen van de folie, kunt u eventueel met bakpapiertje op de applicatie leggen en de    applicatie na strijken.

* Laat het geheel goed afkoelen !!

* Wacht 24 uur met het wassen van de applicatie.

* Kleding binnenste buiten wassen en strijken.

* Wasbaar tot 40*, niet geschikt voor in de droogtrommel!